Lees meer over mij

Mijn naam is Terri Illsley, naast mijn eigen trim bedrijf ben ik afgestudeerd dierenartsassistente. Ik heb mijn trimdiploma behaald bij Trimschool nederland en ben sinds maart 2023 voor mezelf begonnen met het trimmen van honden aan huis. Dat is natuurlijk niet waar mijn ervaring begonnen is ik heb ongeveer 2 jaar ervaring in dit vak.

Ik woon op samen met mijn vriend in Goes Zeeland aangezien mijn ouders in schiedam wonen ben ik naar 2 dagen in de week te vinden om hondjes te knippen in de regio Zuid-holland.

Naast mijn liefde voor dieren ben ik ook graag in contact met het baasje, daarom heb ik gekozen om aan huis te trimmen. Ik vindt het erg belangerijk dat een trimbehandeling zo prettig mogelijk is voor de hond, en neem hierdoor ruim de tijd per klant om zo de beste service te bieden.

Ik kom aan huis met mijn trimtafel en trimkoffer, ik ben dus geen mobiele trimster met een werkbus maar kom echt aan huis. Mocht het droog zijn vindt ik het geen probleem om buiten te werken, mits het natuurlijk geen 30+ grade is

In verband met de maat van mijn trimtafel kan ik alleen kleine honden aan huis trimmen. De lengte van mijn tafel is 60cm, dus uw hond moet van kop tot kont niet langer zijn dan dit.